.

30.05.2015 00:53

figurální kurzy kresby

 

V reakci na Vaše přání pořádáme sobotní kurzy figurální kresby.      

 

PŘIHLÁŠKA                                                                          kurz jako zajímavý dárek

 

Nabízíme další termín víkendového kurzu - sobota 2015 v čase od 9 do 12 hodin. Cena kurzu je 350 Kč

Místo konání je bezbariérový ateliér kresby v budově Staré radnice v Brně, sraz účastníků v ateliéru nebo na nádvoří v 8.45 h. Pozdě příchozí se budou informovat na vrátnici. Skupinu může tvořit celkem až deset účastníků výuky.

 Kurz vás provede figurální kresbou v jejich základních, ale i rozmanitých formách. Od skicování, přes studijní kresbu, až po finální podobu kresby. Ke každému účastníku kurzu bude individuální přístup s ohledem na jeho výtvarné zkušenosti a schopnosti. Seznámíme se s kresebnými materiály tužkou a přírodním úhlem. Veškerý materiál, živý model pro figurální akt a také nápoje jsou zahrnuty v ceně. Úhradu kurzu můžete provést převodem nebo osobně v době výuky pravidelných kurzů v ateliéru. Po uhrazení kurzu je Vaše přihláška závazná.

Pokud se kurz např. z důvodu nemoci vyučujícího neuskuteční, budete co nejdříve informováni a bude se jednat o náhradním termínu nebo zrušení kurzu. V případě úplného zrušení kurzu se kurzovné vrací zpět v plné výši.                                                                                                                                                                                zpět